Specialtransport

Specialtransport i hele Danmark og Europa

Har du brug for at få transporteret ekstra store, lange eller tunge ting?

Så kan vi hjælpe dig med professionel specialtransport, til at transportere dine emner eller maskiner indenfor Danmarks grænser og i hele Europa.

Specialtransport er transport af gods, der overskrider de dimensioner der er for almindeligt gods. Hos Mikael Jacobsen Transport tilbyder vi specifikke løsninger til volumentransport.

Vi har mange forskellige maskiner, så vi kan løse stort set alle transportopgaver, og kan også være behjælpelig medat transportere bulk- og stykgods

Vi har specialtransport til tunge og lange, samt store mængder af gods, maskiner og andre emner.

Vi er specialiserede i at transportere effektivt og sikkert, og har en mange års erfaring indenfor særtransport, så vi rådgiver dig gerne i den konkrete sag. 

Kontakt os og hør mere

 

Sikker særtransport 

Særtransport er nødvendigt når der er tale om transport. 

Når det kommer til særtransport, er sikkerheden vores højeste prioritet. Vores specialtransportkøretøjer er udstyret med ekstra ladekapacitet og overholder alle de lovgivningsmæssige krav for dimensioner, vægt og akseltryk. Vi overvåger vores vogne kontinuerligt under hele transportprocessen, så du kan følge med i realtid.

Vores ekspertise og mange års erfaring inden for særtransport gør os i stand til at rådgive dig professionelt, og vejlede dig gennem hele processen. Vi tager os af alle detaljer og sikrer en effektiv og sikker levering af dine varer.

Vores dedikerede medarbejdere er grundigt oplært i særtransport og sikrer, at alle sikkerhedsstandarder overholdes til punkt og prikke.

Kontakt os i dag og få et tilbud på specialtransport

Står du med meget tungt gods, der skal flyttes fra A til B? 

Kontakt os i dag for at få et tilbud på specialtransport. Uanset om du har brug for at flytte tungt gods inden for Danmarks grænser eller til destinationer i hele Europa, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder kompetent rådgivning og finder den bedste og mest effektive løsning til dine specifikke transportbehov.

Ring på tlf: +45 20 16 53 60 , send en mail på: mj@mikaeljacobsen.dk eller lav en booking her.

 

Mikael Jacobsen Transport A/S

  • Søgårdvej 23 A, 6200 Aabenraa
  • CVR: 27907644