Specialtransport

Specialtransport i hele Danmark og Europa

Har du brug for at få transporteret ekstra store, lange eller tunge ting?

Så kan vi hjælpe dig med professionel specialtransport, til at transportere dine emner eller maskiner indenfor Danmarks grænser og i hele Europa.

Specialtransport er transport af gods, der overskrider de dimensioner der er for almindeligt gods. Hos Mikael Jacobsen Transport tilbyder vi specifikke løsninger til volumentransport.

Vi har mange forskellige maskiner, så vi kan løse stort set alle transportopgaver, og kan også være behjælpelig medat transportere bulk- og stykgods

Vi har specialtransport til tunge og lange, samt store mængder af gods, maskiner og andre emner.

Vi er specialiserede i at transportere effektivt og sikkert, og har en mange års erfaring indenfor særtransport, så vi rådgiver dig gerne i den konkrete sag. 

Kontakt os og hør mere

 

Sikker særtransport 

Særtransport er nødvendigt når der er tale om transport, der overskrider de bestemte lovkrav om køretøjets største bredde, højde, længde, akseltryk samt totalvægt. 

Vi tilbyder specialtransport med volumen biler, der har ekstra ladekapacitet så der er plads til ekstra meget. 
Under hele rejsen fra start til endelig levering af dit gods, bliver vognen overvåget, så du kan følge med hele døgnet rundt. Hele processen foregår korrekt indenfor de rammer der er opsat, og alle vores medarbejdere er grundigt oplært i særtransport. Du kan altid være sikker på, at alle sikkerhedskrav bliver overholdt. 

Kontakt os i dag og få et tilbud på specialtransport

Står du med meget tungt gods, der skal flyttes fra A til B? 
Så kan vi hjælpe dig med sikker transport i hele Danmark og Europa. Vi giver gerne kompetent rådgivning, og finder den bedste og mest effektive løsning til dit gods.
Kontakt os på tlf: +45 20 16 53 60 , send en mail på: mj@mikaeljacobsen.dk eller lav en booking her.
 

 

Mikael Jacobsen Transport A/S

  • Søgårdvej 23 A, 6200 Aabenraa
  • CVR: 27907644