Godstransport

Sikker og miljøvenlig godstransport i hele Danmark og Europa

Hos Mikael Jacobsen Transport tilbyder vi, at transportere dit gods sikkert og miljøvenligt.
Vi har mange smarte løsninger indenfor godstransport, og kan transportere både stykgods, delpartier, fullloades partier eller specialtransport. 
Når vi transporterer gods, er det med gode sikre vogne, der er overvåget 24/7/365. Det betyder, at du hele tiden kan få en opdatering på dit gods. 
Vi kører med Euro 6 norm på vognene, for at mindske luftforurening, og bestræber vi os altid efter, at anvende de nyeste materialer, og for at vælge miljøvenlige løsninger, der skåner miljøet mest muligt. 

Godstransport som stykgods (pallegods) eller bulkgods (løst gods) 

Der er mange forskellige muligheder indenfor transport af gods. Hos Mikael Jacobsen Transport tilbyder vi både transport som stykgods, herunder pallegods, samt bulkgods der er også er kendt som løst gods.
Vi vejleder dig gerne med hvilken transportmulighed der egner sig bedst til dit gods.
 

Kontakt os og hør mere

 

Stykgods - Pallegods
Stykgods er en sikker og smart fragtmetode, gør det muligt at bestille en del af en hel container. Det vil sige, at man køber en plads i en container, hvis forsendelsen ikke er stor nok til, at kunne udfylde en hel container. Med stykgods er der mulighed for, at transportere gods pakket på paller eller i kasser. Pallegods er en god og meget sikker måde, at transportere gods på, og som egner sig godt til skrøbelige ting. 
Bulkgods - Løst gods 
Vi tilbyder også transport af bulkgods eller løst gods, og kan transportere stort set alle typer af bulk emner, både tørbulk og flydende bulk. Bulkgods kan eksempelvis kan være korn, mel, cement, plastgranulat, kul eller andet gods, der kan fyldes direkte ind i vognen, uden at skulle pakkes eller stables på paller.

Få en god pris på Godstransport 

Hos Mikael Jacobsen Transport er vi kvalificerede lastbilchauffører med mange års erfaring. Vi overholder altid tidsplanen i forbindelse med afhentning og ankomst, samt lastning og losning på helt rette tidspunkt. 
Ønsker du at høre mere om godstransport, eller at få mere information om pris?
Så er du meget velkommen til at kontakte os, vi hjælper gerne med relevant og vi giver også gerne en god pris.
 

Mikael Jacobsen Transport A/S

  • Søgårdvej 23 A, 6200 Aabenraa
  • CVR: 27907644